پنج شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۶
سرویس : مسجد خبر
کد خبر : ۳۸۸۲۰
گزارشگر : جلال حیران نیا
رئیس امور مساجد در جشنواره مسجد برقرار؛

تحقق «مسجد برقرار» تلاش مستمر و همت والا می‌خواهد

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد قطعاً موفقیت در این ماموریت مقدس یک تلاش مستمر و یک همت والا می‌خواهد. آنگاه به تحقق ماموریت و هدف مسجد برقرار خواهیم رسید. لذا بایستی برای برقراری مساجد و هدایت افکار عمومی برنامه‌ریزی نماییم. ​

به گزارش سرویس مسجدخبر پایگاه تخصصی مسجد، اختتامیه نخستین جشنواره مسجد برقرار با هدف تجلیل از برقرارترین مساجد استان تهران صبح امروز دوم اسفندماه ۱۴۰۳ با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین محمدابراهیم رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد و به همت معاونت فرهنگی اجتماعی این مرکز، در مجتمع فرهنگی ایوان ری برگزار شد.
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین محمدابراهیم رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در این همایش گفت: در اواخر ماه معظم شعبان هستیم. شایسته است که مکرر از خداوند متعال درخواست کنیم با طهارت وارد ماه رمضان شویم. مسجد کانون طهارت و جای پاکان است و این امام جماعت است که باید اطهر و اتقا باشد تا در مأموریت مهم خود موفق عمل نماید.
 
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد بیان کرد: امام علی(علیه‌السلام) فرمودند: «مَن نَصَبَ نَفسَهُ للنّاسِ إماما فلیَبدأ بتَعلیمِ نَفسِهِ قَبلَ تَعلیمِ غَیرِهِ، و لیَکُن تأدیبُهُ بسِیرَتِهِ قَبلَ تأدیبِهِ بلِسانِهِ، و مُعَلِّمُ نَفسِهِ و مُؤدِّبُها أحَقُّ بالإجلالِ من مُعَلِّمِ النّاسِ و مُؤدِّبِهِم،  هر که خود را در مقام پیشوایی مردم قرار دهد باید پیش از تعلیم دیگران، به تعلیم خود بپردازد و پیش از آنکه به زبانش تربیت کند، با رفتار خود تربیت نماید و کسی که آموزگار و مربّی خود باشد بیشتر سزاوار بزرگداشت است تا آن که آموزگار و مربی دیگران است.» از این رو این فرموده حضرت باید مورد توجه ما قرار گیرد.
 
وی افزود: امید است از فرصت امامت جماعت نهایت استفاده را ببریم و برای این ماموریت وقت بگذاریم. قطعاً موفقیت در این ماموریت مقدس یک تلاش مستمر و یک همت والا می‌خواهد. آنگاه به تحقق ماموریت و هدف مسجد برقرار خواهیم رسید. لذا بایستی برای برقراری مساجد و هدایت افکار عمومی برنامه‌ریزی نماییم.
 
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در ادامه افزود: اکنون در مساجد ما ظرفیت‌های فراوانی برای کمک به برقراری مساجد وجود دارند که مغفول مانده‌اند. باید از این ظرفیت‌ها برای موفقیت در ماموریت امامت مسجد بهره بگیریم.
 
وی گفت: ما تاکنون با سپاه و بسیج ارتباط خوب و موثری داشتیم و تفاهم‌نامه‌هایی نیز منعقد نموده‌ایم. همچنین با سایر نهادهایی که در مسجد کار فرهنگی انجام می‌دهند. بسیج و کانون فرهنگی هنری بازوی توانمندی برای برقراری مسجد و پویایی آن هستند.
 
وی با بیان اینکه اعتکاف امسال یکی از افتخارات مساجد بود گفت: این امر نیز با کمک طرح آرمان، بسیج و کانون‌های فرهنگی در مساجد محقق و موفق شد. 
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدابراهیم در ادامه افزود محافل قرآنی نیز یکی از راه‌های موثر و در حقیقت بهترین راه برقراری و پویایی مساجد است. بایستی محافل قرآنی را در مسجد عملیاتی نماییم. برگزاری محافل قرآنی یکی از راه‌های موفقیت رهبر معظم انقلاب ما در مشهد مقدس بود. معظم له در روزهای پایانی سال گذشته با بیان اینکه  ای کاش، ای کاش هر مسجدی یک محفل تلاوت قرآن باشد ما را ملزم به تحقق این هدف والا نمودند.
 
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه ما روزهای آغازین جشنواره تعداد کمی مسجد برقرار داشتیم، گفت: اکنون ۵۰۰ مسجد برقرار داریم.
 
وی افزود: برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی یکی از بهترین راه‌های برقراری مسجد است. همچنین استفاده از شبکه محلات و همفکری و همیاری ائمه جماعات یک محله می‌تواند در این امر موثر واقع شود. 
 
وی افزود: اکنون حدود ۱۸۰۰ مسجد در ۱۰۴ شبکه محله محور فعالیت می‌کنند. در این شبکه‌ها مشکلات مساجد مطرح می‌شود و اهالی محله و منطقه به برقراری مساجد محل خود یاری می‌رسانند.
 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد ابراهیم با بیان اینکه روز یکشنبه مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله برگزار می‌شود گفت: اگر نمی‌توانید در این مراسم شرکت کنید حداقل در مساجد مراسم بزرگداشت برپا کنید تا دنیا بداند ایران عزادار شهید مقاومت است و ایران را لبنان کنید.
 
وی با بیان اینکه برنامه‌های مساجد باید بصیرت محور و در راستای جهاد تبیین برگزار شوند گفت: نگذارید مساجد سکولار شوند. تنها مساجد برقرار و انقلابی می‌توانند در برابر تهدید و جنگ نرم دشمن نقش مهمی ایفا نمایند. ما در برابر تهدید سخت دشمن توان ایستادگی و مقابله داریم. بنا بر فرموده رهبر انقلاب تهدید نرم دشمن همچنان برقرار است و برای مقابله با این تهدید همه اعم از اهل رسانه، منبر، قلم، هنر، جوانان باید به صحنه بیایند.  
 
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در پایان بر لزوم بزرگداشت دهه تکریم و تعظیم مساجد از سوی ائمه جماعات تاکید کرد: از فرصت دهه تکریم برای ورود به ماه مبارک رمضان بهره ببریم. ما بایستی دهه تکریم و تعظیم مساجد را احیا نماییم. معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد پیشنهادات فرهنگی و کاربردی متنوعی برای این ایام ارائه داده است که می‌تواند کیفیت مراسمات این دهه را افزایش دهد.
 
گفتنی‌ست: در این مراسم که در دومین روز از دهه تکریم و تعظیم مساجد برگزار می‌شد از سامانه اختصاصی ائمه جماعات استان تهران با نام «مسجد من» رونمایی شد. هدف اصلی این سامانه ارتباط مستقیم مسجد و مرکز رسیدگی به امور مساجد است و ائمه جماعات دارای حکم می‌توانند از خدمات ارائه شده در آن استفاده نمایند. این سامانه به همت دفتر طرح و برنامه مرکز رسیدگی به امور مساجد طراحی و ارائه شده است.
 
در پایان این مراسم از ائمه جماعات و افراد تأثیرگذار در برقراری مساجد تقدیر شد. 
 
https://www.masjed.ir/u/1dkL

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
رئیس امور مساجد در جشنواره مسجد برقرار؛
 
معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد اعلام کرد:
 
همراه با جزئیات و نشانی ۷۰ مجلس
 
به همت معاونت فرهنگی امور مساجد منتشر شد
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir