به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، در متن ابلاغی از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی آمده است؛
به منظور اقدامات و فعالیتهای شبانه روزی صورت گرفته در راستای کنترل و پیشگیری از شیوع کووید ـ۱۹ و برنامه سلامت نوروزی سال ۱۴۰۱ به استحضار می رساند؛ با عنایت به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و لزوم تشدید نظارت ها در این ایام و حساسیت موضوع در شرایط حاضر، تشدید نظارت ها و کنترلهای بهداشتی با اولویت نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن مرتبط و کنترل پروتکلهای بهداشتی به ویژه در مراکز و اماکن محل برگزاری نماز جماعت و سخنرانی و مراسم شبهای قدر و عید سعید فطر از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
به همین منظور کنترل و نظارت بهتر بر مراکز تهیه، عرضه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی فعال در این ایام در راستای کاهش زمینه انتقال بیماری موصوف و حفظ ایمنی و سلامت جامعه، ضمن تدوین برنامه تشدید نظارت بر مراکز و اماکن فعال در این ماه (از جمله مساجد، اماکن برگزاری مراسم و مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاه ها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، کله پزی، نانوایی، زولبیا و بامیه و نظایر آن) که به ویژه در این ایام به صورت خاص فعال میشوند اقدامات و تدابیر اجرایی زیر در دستور کار قرار بگیرد.
1 - انجام هماهنگی های لازم با سازمان تبلیغات اسلامی استان و شهرستان ها و هیئت های امنای مساجد و محل های برگزاری نماز جماعت جهت مشارکت و همکاری روحانیون، ائمه جماعت و هیئت امنای مساجد و اماکن متبرکه در اجرای پروتکل های بهداشتی
2 - هماهنگی با سایر دستگاههای نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی نیروی انتظامی و دیگر سازمان ها به منظور تشکیل تیم های مشترک بازرسی و نظارتی به منظور کنترل واحدهای صنفی و تجاری فعال در این ماه
3 - بهره گیری از نیروهای سازمان بسیج مستضعفین و داوطلبان هلال احمر در قالب تیم های نظارتی در راستای اجرای برنامه مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ـ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر برنامه «هر خانه یک پایگاه سلامت»
4 - تشکیل جلسه هماهنگی با مراکز بهداشت شهرستان های تابعه در دستورالعمل ها به صورت مجازی