به گزارش پایگاه تخصصی مسجد در نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان صدا و سیما گفت: شرایط شبکههای استانی همانند چند سال گذشته نیست و تدریجا به جایی رسیده است که تعداد قابل توجهی از آنها 24 ساعته و اکثرا رسانههای کاملی هستند. امیدواریم در این دوره مدیریت سازمان صدا و سیما مراتب بهتری در تهیه و تولیدات رسانهای رقم بخورد.
وی با بیان اینکه رسانههای الکترونیک باعث شدند تا نقش مساجد کمتر شود، خاطرنشان کرد: زمانی مساجد رسانههای اصلی جوانان بودند اما امروز رسانههای الکترونیک مساجد ما را تضعیف کردند و ما باید بتوانیم از طریق رسانههای ملی، شبکههای اجتماعی و تمام رسانههای دیگری که در اختیار داریم مساجد را تقویت کنیم.
علیعسکری افزود: در راستای تقویت نقش اجتماعی مسجد، شبکه یک سیما این مسئولیت را بر عهده گرفته است و سایر شبکههای استانی باید در این پروژه ملی مشارکت داشته باشند.
رئیس رسانه ملی با اشاره به نقش مهم بسیج در دفاع مقدس گفت: اگر بسیج نبود معلوم نبود که وضع کشور امروز به چه صورت است. بسیج یک مفهوم بسیار ارزشمند و جالب دارد. امروز بسیج مستضعفین یک عامل مهم در رشد و توسعه کشور است و پرداختن به این موضوع ماموریت شبکه 3 عنوان شده است اما تمام شبکههای استانی نیز باید به این موضوع توجه کنند.
رئیس سازمان صدا و سیما در بخش دیگری از سخنانش به گسترش فضای مجازی در عرصه رسانه اشاره و اظهار کرد: امروز سازمان صدا و سیما در یک عقب ماندگی تاریخی در حوزه فضای مجازی است و ما حرف قابل توجهی در این زمینه نداریم. برخی نظرشان این است که تلویزیون در برابر فضای مجازی روندی رو به افول دارد و در آینده تلویزیون کلاسیک تمام میشود. از طرف دیگر عدهای بر این باورند که حتی با حضور فضای مجازی و گسترش آن تلویزیون کلاسیک بقای خودش را حفظ خواهد کرد.
علیعسکری ادامه داد: ما معتقدیم که تلویزیون با حضور فضای مجازی و گسترش آن اثر و عملکرد خود را در آینده حفظ خواهد کرد و حتی می تواند از فضای مجازی در جهت تعامل بهتر با مخاطب بهره ببرد که در مراکز استانها و شبکه های ملی این پروژه تعریف شده و آن را کلید زده و شروع کردهایم. در این راستا برای تمامی مراکز استانها مقرر شده که معاونت فضای مجازی داشته باشند.