شنبه / ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۵:۲۸
سرویس : بین الملل
کد خبر : ۱۲۳۶۰
گزارشگر : سعیده محبی

فعالیت های جانبی مساجد در دهه تکریم مورد حمایت قرار گیرد

:یک عضوکمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی تهران گفت: مساجد در حوزه ساخت و ساز و نوسازی نبایدبا مشکلاتی مانند بودجه و امکانات رو به رو باشند و این مسئله می تواندبا کمک شوراها و شهرداری برطرف شود.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، عبدالحسین مختاباد، عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص تاثیر فعالیت های فرهنگی مساجد بر جامعه گفت: مساجد به عنوان یکی از ارکان جامعه اسلامی در همه بخش های آن اثرگذار است.


وی افزود: امروزه در جامعه مراکز فراوانی برای انجام فعالیت های مختلف فرهنگی و اجتماعی وجود دارد اما در میان این مراکز مسجد از جایگاه ویژه ای برخوردار است.


این عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران همچنین گفت: فضای آکنده از تقوا و اخلاص که در مساجد وجود دارد، تاثیرگذاری کار فرهنگی را دوچندان می کند.


مختاباد حضور در مساجد از سنین پایین را در تعمیق ارتباط کودکان و نوجوانان با معارف دینی موثر دانست و تصریح کرد: کودکان و نوجوانان با حضور در مساجد از سنین پایین با معارف اسلامی انس می گیرند و این معارف در نوع تربیت آنها نهادینه می شود.


وی ایجاد شرایطی برای جذب کودکان و نوجوانان به مساجد را ضروری دانست و گفت: مساجد باید جذابیت هایی را برای حضور کودکان و نوجوانان ایجاد کنند تا آنها از حضور و انس با مساجد استقبال کنند.


این عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران دهه تکریم و غبارروبی مساجد را فرصتی برای حمایت از فعالیت های جانبی مساجد دانست و اضافه کرد: دهه تکریم و غبارروبی از جمله ایام هایی است که باید به مساجد توجه شود بنابراین باید فرصتی فراهم می شود که فعالیت های جانبی مساجد هم در ایام مورد حمایت قرار گیرد.


مختاباد در ادامه گفت: مساجد به خصوص در شهرستان ها می توانند منشا کارهای فرهنگی و اجتماعی خوبی باشند و مشکلات مردم را بخش های مختلف برطرف کنند.


وی در زمینه وظایف شوراهای اسلامی شهر و روستا هم در قبال مساجد عنوان کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا با توجه به پیوستگی بیشتری که با مردم دارند، مشکلات مختلف آنها در حوزه مساجد را راحت تر لمس می کنند.


این عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهرتهران گفت: این پیوستگی با وجود شورایاری ها بسیار بیشتر شده و شرایطی فراهم شده تا اعضای شورایاری ها از معتمدین مساجد باشند.


مختاباد ادامه داد: با تعامل نزدیک شوراها با مساجد،شورایاری ها این مسیر را کوتاه تر کرده اند و پلی میان شوراها و مساجد به این وسیله ایجاد شده است.


وی با بیان اینکه بسیاری از مساجد به ساخت و ساز و نوسازی نیاز دارند، خاطرنشان کرد: مساجد در حوزه ساخت و ساز و نوسازی نباید با مشکلاتی مانند بودجه و امکانات رو به رو باشند و این مسئله می تواند با کمک شوراها و شهرداری برطرف شود.


این عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران همکاری سازمان های فرهنگی هنری شهرداری ها و کانون های فرهنگی مساجد را هم بسیار مهم ارزیابی و تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد و سازمان های فرهنگی هنری شهرداری می توانند در راستای تقویت مساجد تلاش کنند و هم افزایی این دو نهاد با هم بسیار مهم و تاثیر گذار خواهد بود.


مختاباد با اشاره فرهنگ سازی برای مشارکت بیشتر مردم در عمران و آبادانی مساجد محل زندگی خود گفت: افزایش مشارکت مردم در عمران و آبادانی مساجد مستلزم یک برنامه ریزی و فرهنگ سازی مستمر است که تمامی دستگاههای فرهنگی کشور می توانند در آن نقش داشته باشند.


وی  اضافه کرد: بسیاری از مشکلات مساجد در بخش های مختلف به دست خود مردم برطرف می شود و حضور مردم در مساجد ناهنجاری های اجتماعی را به حداقل می رساند بنابراین این دو نکته باید در سیاست گذاری های فرهنگی دستگاههای اجرایی مورد توجه قرار گیرد.

شبستان
https://www.masjed.ir/u/5S4

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

حجت الاسلام سیدمهدی ماجدی خبر داد؛
 
با سخنرانی آیت‌الله‌ صفایی بوشهری برگزار می شود
 
با هدف حمایت از نوجوانان فلسطینی و لبنانی
 
بیانیه‌مرکزرسیدگی‌به‌امورمساجددرپی‌شهادت‌سیدمقاومت
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir