به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسین بنیادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به جایگاه زیارت اربعین در منابع دینی گفت: در زمینه زیارت اربعین صحبت های فراوانی شده است اما مهم ترین نکته ای که از متون دینی و تاریخی فهمیده می شود این است که اربعین نقطه عطفی برای ترویج قیام امام حسین(ع) و اهداف ایشان است.
نایب رییس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: در زمینه اربعین، زیارت نامه و سفارش معصومین وجود دارد که این نشان دهنده جایگاه اربعین در منابع دینی است؛ سه روز اسارت فرصتی بود برای این که در پایگاه های دشمن و کسانی که فاجعه عاشورا را ایجاد کردند امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) بتوانند پیام کربلا و نهضت امام حسین(ع) را بیان کنند.
وی با تصریح بر این که اربعین موجب گرم ماندن تنور قیام امام حسین(ع) تا به امروز شده است، اظهار کرد: به عبارت دیگر اربعین یک فرصت زمانی است، که اگر از دست می رفت شاید قیام امام حسین(ع) این گونه منتشر نمی شد و به گوش جهانیان نمی رسید اما در این مدت حساس و در فرصت مناسب اهل بیت(ع) توانستند اهداف قیام امام حسین(ع) را به همگان برسانند.
حجت الاسلام والمسلمین بنیادی در زمینه بایدها و نبایدهای پیاده روی اربعین، گفت: اخلاص و عمل به تکلیف مهم ترین ویژگی مکتب امام حسین(ع) است به گونه ای که اگر اخلاص نبود شاید اثری از این قیام باقی نمی ماند.
وی ادامه داد: امروزه اربعین دارای شاخص معنوی، سیاسی و اجتماعی است به عبارتی دیگر از تمام شرایط شعائر الله برخوردار شده است بنابراین افرادی که در پیاده روی اربعین حضور دارند، بدانند در محیطی قرار گرفته اند که در حال اعلام پیام الهی به جهانیان است.
انتهای پیام/