امام جماعت مسجد خاتم الانبیاء تهران پارس
ایشان در سال 1297 شمسى در سبزوار متولد شده و تحصیلات مقدماتى و سطح را در مدرسه فصیحیه سبزوار نزد استادان بزرگى همچون شیخ نظام الدین گنابادى (والد شیخ محمد تقى بهلول) و خارج فقه و اصول را نزد آیه اللّه حاج میرزا حسن سیادتى (صاحب کتاب وسیلهالوصول، تقریرات اصول، آیه اللّه سید ابوالحسن اصفهانى) و آیه اللّه حاج میرزا مهدى فقاهتى تکمیل کرده و حکمت و فلسفه را از مرحوم فاضل هاشمى و مدرس اسرارى (نوه حاج ملاهادى سبزوارى) فرا گرفته و به اخذ اجازه حدیث از علامه آقابزرگ تهرانى (صاحب الذریعه) و آیات عظام سید محمود شاهرودى، سید محسن حکیم، علامه سمنانى، سید عبدالاعلى سبزوارى، حاج میرزا حسن سیادتى و فقیه سبزوارى نایل گردیده است. ایشان در تبلیغ دین قبل از انقلاب و در سطح کشور و در مبارزه با توده اى ها فعال بوده و با طرفداران کسروى هم برخورد داشته است.
تألیفات:
1 ـ خداشناسى و اعتقادات اسلامى؛
2 ـ شرح دعاى کمیل؛
3 ـ منطق عرفان؛
4 ـ تاریخ سبزوار؛
5 ـ جلوه حق.
و نیز دهها مقاله در مجلات معتبر قبل وبعد از انقلاب، از جمله مجلههاى مسجد، آیین اسلام، ارمغان، وحید و هفته نامه بیهق داشتهاند.
سمتها و فعالیتها:
ایشان مدتى قبل از انقلاب به تدریس سطح فقه (= شرایع) و اصول (= معالم) در مدرسه شهید بهشتى (سپهسالار قدیم) واقع در کوچه مروى اشتغال داشته و سپس در منزل و همچنین در مدرسه خاتمالانبیاى تهران پارس براى علاقهمندان به تدریس سطوح فقه و تفسیر اشتغال ورزیدهاند. ایشان به مدت سى و چند سال امام راتب مسجد خاتم الانبیاى تهران پارس بودند و به طور منظم و مستمر، علاوه بر اقامه نماز، در سه نوبت به ارشاد و تبلیغ همت مىگماشتند.